30 de des. 2013

Cupcakes a la catalana, Laura Rusiñol i Juan Tubau

Cupcakes a la catalana
RBA, 2013
Laura Rusiñol i Juan Tubau

Qui deia que els cupcakes no són un pastís català? Bé, potser no són tradicionals, però catalans, ho són de ple dret. Si no, fullegeu aquest llibre i descobrireu el cupcake de Sant Jordi, amb rosa i llibre inclosos, el de panellets, el de crema catalana i carquinyoli, el de mel i mató, el de fruits secs i moscatell& Ummm, tan dolços que es fan estimar tant com els més tradicionals.

Cupcakes a la catalana  ens ofereixen una cinquantena de receptes adaptades als gustos més nostres. Com s’adapten aquests cupcakes? Ben fàcil, només cal afegir sabors com la mel i mató, la ratafia, la crema catalana o els panellets per començar amb una mica d’ingeni a  fer les creacions que ens vinguí més de gust.

Com diuen  els autors al començament del llibre ‘El límit és la imaginació i la traça de cada artista’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada