La cuinera
Coia Valls
Ediciones B, 2014
La gastronomia és molt present amb la nova novel·la de Coia
Valls. La cuinera protagonitzada per la jove
cuinera Constança Clavé està ambientada a la Barcelona del segle
XVIII.
La novel·la arrenca l’any 1771, en el moment que
Constança Clavé, de setze anys, que es veu oblidada a deixar la
llunyana ciutat de Lima després de la mort del seu pare, un
diplomàtic al servei del virrei Manuel de Amat, per iniciar un llarg
periple fins a Barcelona i reunir-se amb els seus avis. La
cuinera viatja amb la seva única herència: el quadern de
receptes de qui va ser el seu primer mestre a la cort peruana, el xef
Antoine Champel. A la ciutat, la
Constança somia convertir-se algun dia en una gran cuinera.
Després de l'estiu, tornen les recomanacions del biblioones, així que si voleu saber més sobre aquest llibre, no dubteu en escolar el nostre programa, on a més trobareu:
Entrevista: Pilar Lanau ens presenta el seu llibre de contes A casa viu un fantasma i Pere Audí de Malanyet.
10 d’oct. 2014
La Cuinera, Coia Valls
Etiquetes de comentaris:
Recomanació Biblioones
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada