30 de gen. 2014

Doctor Sueño, Stephen King

Stephen King
Doctor Sueño
Plaza Janés, 2013

Trenta-sis anys després de l’èxit de la novel·la  i la pel·lícula El resplandor, el  rei del misteri recupera la història de Jack Torrance. 
Ara, el protagonista és Dani el fill de l’escriptor Jack Torrance, el nen que pedalejava el seu tricicle per l’hotel  Overlook, convertit en un home que té problemes amb l’alcoholisme i viu torturat pels fantasmes de la infantesa i per les seves visions, especialment amb l’Abra Stone una nena que serà perseguida per una tribu d’éssers paranormals que s’alimenta de la resplendor dels nens especials.
Semblen persones grans i  i totalment normals que viatgen en les seves autocaravanes, però la seva missió és capturar, torturar i consumir a aquests nens. S’alimenten d’ells  per viure i la resplendor d’Abra té tanta força que els podria mantenir vius durant molt temps.
Danny  haurà d’ajudar a l’Abra en una batalla entre el Bé i el Mal.

Si voleu saber més coses sobre aquest llibre i molt més, escolteu el programa biblioones:
Sintonia: Sóc d'allà baix, de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries
En Veu pròpia. Bendi Suarez.
Entrevista:Aquesta setmana comptem amb Pilar Saporta, coordinadora del projecte Vincles i amb Sílvia Panisello, Xavier Aragó i Xell Aixarch, coordinadors del diferents Clubs de Lectura de la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada