18 d’abr. 2013

Els invisibles, ISabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó
Els invisibles
Amsterdam, 2013

"Quan el sol va besar la ratlla de l'horitzó, més de cent persones buscaven amunt i avall. Portaven bengales, xiulets i llanternes. La majoria cridava: Victòria!, en un tètric contrats entre el nom i la realitat"

La desaparició d'una nena posa en marxa els engranatges d'un univers narratiu exuberant, amb protagonistes principals inusualment comuns i herois secundaris singulars. Una novel·la polifònica sobre un poble imaginari on, malgrat mèrits indiscutibles o tragèdies insuperables, sembla que un mal fat amagui tots els seus habitants sota una capa d'òblit.

Aquesta recomanació la podeu escoltar al programa Biblioones del 18 d'abril o en qualsevol altre moment al podcast del programa. A més a més, al Biblioones hi trobareu.
Sintonia: Jota Vincles del projecte VINCLES intergeneracional. Ha estat possible gràcies a: Sisco Ollé: Lletra,  Sílvia Ampolla: Música i arranjaments i també amb la participació de Victorina, Maribel, Ferran i Marta.
Entrevistes: Glòria Fandos, que ens presenta l'Antologia 2012 dels Poetes de l'Ebre, Carme Sabaté, que ens fa una pinzellada sobre la xerrada sobre Taping que realitzara a la biblioteca i Dolors Queralt, que ens convida als actes de la VII Firà Literària Joan Cid i Mulet de Jesús

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada