13 de juny 2013

El club de lectura del final de tu vida, Will Schwalbe

Will Schwalbe
El club de lectura del final de tu vida
RBA, 2013

Tot va començar en la recta final de la seva vida, un fill i una mare decideixen crear un club de lectura força especial.La mare, Mary Ann malalta de càncer assisteix a les sessions de quimioteràpia i  les visites a diversos especialistes al costat del seu fill Will Schwalbe.
La lectura, en aquest cas, aconsegueix que mare i fill s’evadeixin de la realitat i oblidin per uns moments la crua realitat i el càncer de la mare queda en un segon pla per donar protagonisme a obres d’autors diversos com Bolaño, Tolkien, Khaled Hosseini, Stieg Larsson. Dickens, Scott Fitzgerald….
La novel·la aporta una llarga llista de llibres de diferents gèneres i autors.
Novel·la negra, poesia, autoajuda, bestsellers, classics van formant una excel·lent biblioteca que ajuden  a mare i fill a recordar moments viscuts  i parlar de qüestions sobre la vida i pensaments.


Per conéixer més detalls d'aquest llibre podeu escolar la recomanació al Biblioones d'aquesta setmana, on a més a més hi ha tots aquests continguts:
Sintonia: Mamma mía, del grup ABBA
Entrevista: Maribel Alqueza, la nosta companya que és jubila! i hem volgut aprofitar que avui és el seu últim dia abans de començar una nova vida per fer un repàs a tantes i tantes anècdotes i records després d'anys viscuts a la biblioteca, o més ben dit a les Biblioteques!!
En veu pròpia: Ramón Martí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada