31 de gen. 2013

El Joc de Sade, de Miquel Esteve

Miquel Esteve
El joc de Sade
Ediciones B, 2013


Una novel·la que relata la història d'un jove empresari d'èxit, en Jericó, que es troba immers en una profunda crisi econòmica i existencial. Una situació que el portarà a la vora de l'autodestrucció en una història de misteri i intriga marcada per la figura del Marquès de Sade.

Una fantasia desenfrenada on el sexe, el misteri, la infidelitat, la banalitat, l’amor, la traïció i les ànsies d’una segona oportunitat fustiguen les vides d’uns personatges que es veuran atrapats en un joc voluptuós i malèvol ideat per una ment tant sensual i apassionada com delirant.

Jericó, un empresari en procés de fallida econòmica i amb un matrimoni que s’ensorra, demana al cambrer d’un pub on sol anar per la tarda l’adreça d’un local amb ambient diferent, a la recerca d’emocions que l’ajudin a oblidar el seu drama vital. El cambrer li proporciona una targeta amb un nom “Donatien”, un telèfon mòbil i una contrasenya: “Els infortunis de la virtut”. Jericó descobrirà que des de que va començar la seva idíl·lica relació amb la riquesa i el poder, ha estat víctima d’una sèrie de
manipulacions que l’han lligat a un passat del que ara intentarà deslliurar-se.

L'autor de la Ribera d'Ebre amb El joc de Sade dóna un gir a la seva obra aquest relat a cavall entre la novel·la eròtica, el thriller i la novel·la negra. Un relat trencador.

Com cada setmana podeu escoltar la recomanació al programa Biblioones de ràdio Tortosa, 103.3 FM 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada